تبلیغات
فریاد ابوذر

                    فریاد ابوذر


سودا؛ پاییز سرد و خشک.
 
درمان

توکل، خواندن قرآن، روزه گرفتن، نماز خواندن، دیدن مناظرخوش، بادکش (حجامت)، ورزش (اسب سواری، شنا، تیر اندازی)، و تحرکات گرم.


داروهای ضد سودا:

سکنجبین، اسفند، حجامت، فصد، روغن مالی (بنفشه، زیتون، كنجد، بادام شیرین)، ماساژ، زالو درمانی، مایعات به همراه آبلیموترش تازه؛ پیاده روی بعد از شام ده الی پانزده دقیقه؛ آب سیب؛ حمام با آب ولرم؛ مرطوب كردن بینی با روغن بادام شیرین هر 12 ساعت؛ ورزشهای سبك؛ سفرهای كوتاه؛ تنفس طبی صبح زود و بعدازظهر؛ خواب شبانه اقلا پنج الی شش ساعت؛ نخوابیدن در طی روز؛ پرهیز از هوای پاییز و بیخوابی؛ عدم كم خوابی، هر وقت خسته میشوید باید به اندازه کافی استراحت نمایید، به اندازه کافی غذا میل نمایید، زندگی در جای خوش آب و هوا، شاد نگهداشتن روحیه، اطرافیانتان باید در این امر شما را یاری دهند، راحت بودن محل خواب، دوری از غم و غصه و استرس.


http://fa.parsiteb.com/images/normall/tanhaee123.jpg

خوردن


خوردن آب هویج و غذاهای ضد سودا مثل: کره/ ماست چکیده/ شیر محلی تازه گاو/ خربزه/ خیار چنبر/ طالبی/ گرمک/ آناناس/ انجیر تازه و خشک/ انگور/ خرما/ سیب شیرین/ قیسی/ گیلاس/ گلابی/ موز/ مویز/ بالنگو/ اقسام توت/ کشمش/ انواع ترب/ زردک/ سیب زمینی ترشی/ شلغم/ هویج/ شبدر/ تربچه/ ترب/ گندم/ اقسام لوبیا/ جگر سیاه و سفید/ پاچه گوسفند/ گوشت گوسفند (بره)/ بوقلمون/ مرغ محلی/ میگو/ زبان گوسفند/ ماهیچه چشم گوسفند (خوردن کاسه چشم حرام است)/ بادام درختی شیرین/  بادام زمینی/ تخم طالبی/ تخم خربزه/ کنجد/ شیره انگور/ روغن کنجد/ روغن بادام تلخ/ ارده/ سمنو/ خاکشیر.

 

 نخوردن

نخوردن چای سبز و سیاه مطلقا

 نخوردن غذاهای سودا زا،     مگر با مصلحات آنها. مثلا:

نخوردن قراقروط     مگر با انواع فلفل، زیره، سیاه دانه.

نخوردن کشک     مگر با گلنگبین، سیر، نعناع خشک، پونه کوهی.

نخوردن بارهنگ     مگر با عسل، مصطکی.

نخوردن شاه توت    مگر با عسل، آب انار، انار

نخوردن ترشک    مگر با شربتها، رازیانه، شکرسرخ.

نخوردن ریواس    مگر با شربت عود، انیسون، عسل.

نخوردن گشنیز    مگر با سکنجبین، زرده تخم مرغ با فلفل و نمک، آب مرغ، دارچین.

نخوردن ارزن، انارترش، آلبالو، تمشک     مگر با عسل.

نخوردن باقلاخشک     مگر با عسل، پوست کندن، جوشاندن در آب و ریختن آب آن پس از پختن، روغن بادام، پونه، مرزه، فلفل، دارچین، آویشن، زیره، گلپر.

نخوردن برنج     مگر با خیساندن در آب و نمک، زعفران، زیره سیاه، شوید.

نخوردن جو    مگر با رازیانه، شیرینیهای طبیعی، انسیون، روغنهای گیاهی.

نخوردن ذرت     مگر با شیرینیهای طبیعی، روغنهای گیاهی.

نخوردن عدس     مگر با مرزه، روغن بادام، سرکه، گلپر، پختن با گوشت حیوان جوان، روغن کنجد تازه، پونه، زعفران، روغن گاو.

نخوردن ماش     مگر با خشخاش، زیره، شوید، سکنجبین ساده، گلنگبین.

نخوردن ازگیل     مگر با انسیون، عسل، عود هندی.

نخوردن بالنگ     مگر با عسل، بنفشه، شربت انجیر، شربت خشخاش.

نخوردن تمرهندی     مگر با کتیرا، خشخاش، عناب، بنفشه، لعاب به دانه.

نخوردن زالزالک     مگر با انیسون، عسل، عود هندی.

نخوردن زرشک     مگر با میخک، شکر سرخ و شیرینیهای طبیعی.

نخوردن زغال اخته     مگر با عسل، گلنگبین.

نخوردن سنجد    مگر با عسل، شکرسرخ.

نخوردن غوره     مگر با گلنگبین، شربت خشخاش، انیسون.

نخوردن کُنار    مگر با سکنجبین، گلنگبین، مصطکی.

نخوردن گریپ فروت، لیموعمانی، نارنج، ولیک     مگر با عسل، گلنگبین.

نخوردن گوشت بز    مگر با نمک، فلفل، پیاز، دارچین، زیره، میخک، بادام، نارگیل، خرما.

نخوردن قلوه     مگر با کباب کردن با روغن زیتون، نمک، فلفل، دارچین، مصطکی، شاه زیره.

نخوردن سیرابی     مگر با گلپر، سرکه، مرزه، زنجبیل، دارچین.

نخوردن سماق     مگر با انیسون، مصطکی، طبخ با بادمجان.

نخوردن قهوه     مگر با زعفران، گلاب، روغن پسته، زنجبیل.

نخوردن نشاسته     مگر با کرفس، میخک، شیرینیهای طبیعی.

نخوردن بلوط خوراکی، شاه بلوط، شاه دانه،     مگر با سکنجبین، عسل.

نخوردن سرکه     مگر با شیرینیهای طبیعی، روغن بادام شیرین.




نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 18 تیر 1393 توسط م ک


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت
لوگوی دوستان